Eveliina

torstaina, elokuuta 28

Melko täydellistä

Lukkari: musiikki

Viime sunnuntai-iltana päästiin toukokuusta saakka odotettuun konserttiin, nimittäin Treme ja New Orleans Jazz legenda John Boutte esiintyi Huvila-teltassa Juhlaviikoilla.Kännykameralla kuvaaminen puolivälistä salia on aika... noh. Kuvassa molempien bändien muusikot jamittamassa viimeistä kappaletta, Tremé-tunnaria (lempisarjani juurikin musiikin vuoksi!) tasan kello 22:een saakka muuten, jolloin huvilupa umpeutui.

Mutta voin kertoa, että upeaa oli.
Myös lämppärinä toiminut cajun-kokoonpano, jonka kitaristi/viulisti/haitaristi/solisti Dirk Powell kiertää työkseen soittamassa Joan Baezin taustalla. Lahjakas tyyppi!

John Boutten bändi koostui huikean taitavasta klarinetistista (kaukaa katsottuna ehkäpä Timothy Lawson kuulemma Chris Kohl), kitaristista joka oli ymmärtänyt jazzin perimmäisen olemuksen ("ai jaa, pitääkö tämä soolo joskus lopettaakin, mitä?") sekä basistista. Tässä tapauksessa myös vokalisti voidaan laskea instrumentiksi.

(...mitä suinkaan iso osa maailman lurittelijoista, määkijöistä ja rääkyjistä eivät todellakaan ole - tai no, sanotaanko, että välillä ihmettelen, että miten bändi kehtaakin päästää maailmalle mitään niin epävireistä, että jos se olisi vaikkapa kitara, niin se olisi jo aikapäivää sitten vaihdettu...)    

Kuunnelkaa Spotifysta tai Youtubesta jos ette usko!

Ei kommentteja: