Eveliina

torstaina, toukokuuta 1

Vapun rauhaa ja Elysium

Lukkari: kuvataide

Taitaa olla kautta aikain ensimmäinen aikuisvappuni mökillä. Päätin tehdä isälle seuraa ja suhautin tänne aattoillaksi saunomaan. Täällä on ehdottomasti maailman paras sauna ja täydellisimmät löylyt!

Vapunpäivällekin löytyi ohjelmaa, nimittäin ensin vietin tunnin verran risusavotan kimpussa. Meillä huussin kuivikkeena käytetään oksasilppua, joka tekee vessasta täysin hajuttoman. Äitini peri aikoinaan isovanhempien mökkipaikan tästä samasta rinteestä ja sieltä kaadettiin parina edelliskesänä puita, joista sitä silppuainesta kyllä piisaa. Ne vaan pitää ensin siirtää tänne ylätontille ja päätin ottaa sen ihan treenin kannalta. Kyllä tämä mäki aina hiet irrottaa!


Kuusi reissua myöhemmin...

Päivän puhteen jälkeen hurautettiin Tampereelle Galleria Saskiaan katsomaan Teija-Tuulia Aholan näyttelyä.


Yksityiskohta teoksesta

Yksityiskohta teoksesta

Mitkään valokuvat (kaikkein vähiten iPhonella otetut) eivät todellakaan tee oikeutta Nannan töille, joissa on käytetty mm. lehtikultaa, hopeaa, messinkiä ja alumiinia. Aivan häikäiseviä, kauniita, IHANIA suorastaan!

Itse näkisin näitä vaikkapa 1800-luvun kartanosalin tai miksei vaikka rintamamiestalonkin seinällä.  Jos hankit vain yhden taulun elämäsi aikana, niin joku näistä on hyvä kandidaatti! 

Näyttely jatkuu vielä pari viikkoa (14.5. asti) joka päivä klo 12-18 joten jos on kulkua Tampereella eikä sana "taide" aiheuta puistatusta niin tätä älä jätä väliin! (Sijaitsee Metso-kirjaston vieressä.)PS. Mitä ois vapunpäivä ilman skumppaa! Yhtä kaunista ja onnellista elämää teillekin!

Ei kommentteja: