Eveliina

keskiviikkona, toukokuuta 29

Melkein huijattu

Lukkari: taito- ja taideaineet, liikunta, matematiikka

Eikös seiloriraitojen pitäisi tulla joka kesä yhtä varmasti kuin hyttyset?? Miten siis on mahdollista, että mä jouduin kiertämään noin sata kauppaa, että sain varastoihin täydennystä -tai siis ois kait Henkkikseltä saanut lyhythihaista T-paitaa, ja itse asiassa ostinkin pari hihatonta sieltä, mutta niitä 3/4-hihaisia ei ollut missään. Paitsi Stadiumissa. Mistä lienee tullut mieleeni siellä edes poiketa.

Jos muuten vielä käyttäisin joskus muitakin vaatteita kuin verkkareita niin ostaisin itselleni golf-hameen. Ois älyttömän näppärä kun siinä on shortsit sisällä.

Meillä on pari viikkoa aikaa reissuun lähtöön. Olin tänään reipas ja rykäisin itseni Selloon ja Omppuun kesävaateostoksille. Nyt on lippistä ja tunikaa ja uudet bikinihousut. Ja kassillinen alusvaatteita kanssa. Ja laktoositabuvarastokin on täynnä. Saako ruveta pakkaamaan?

Hattu Henkan miestenosastolta, takaa mallia ääliölippis. 


 Mainosten mukaan kuulun kohderyhmään
 Raitoja silmänkantamattomiin
 Todennäköinen tuleva lempipaita.

PS. Käykö teille koskaan niin, että meette kauppaan ostamaan "jotain todella hyvää" ja saaliina on yksi banaani, pari rasiaa kirsikkatomaatteja ja grillimakkarapaketti?

Ei kommentteja: