Eveliina

perjantaina, helmikuuta 8

Tekniikan ihmelapsi

Lukkari: matematiikka, terveystieto, jatko-opinnot

Menin ostaa täräyttämään tommosen sykemittarin. Ihan siis karvalakkimallia on tämä, Suunto M2, jossa ei (ilmeisesti) ole edes valoa näyttötaulussa. En tiedä onko, en osaa lukea käyttöohjeita. Tai siis en näe, teksti on niin pientä. Luulin, että mulla on tosi hyvä näkö.

Ensin käytin aika paljon aikaa askartelemalla tuota lähetinosaa paikalleen. Kuvitetussa ohjeessa ei ollut sen kiinnittämisestä mitään, joten ensin yritin avata sitä, että saisin pujotettua nauhaosaan. Ei ole kuulkaas helppoa olla tämmönen tekniikan ihmelapsi, ei...

Kävi ilme, että sydämeni sykkii edelleen. Mulla on sellainen mielikuva, että leposykkeeni on alkanut nelosella, mutta tänä aamuna oltiin viitosella alkavassa lukemassa. Saattoi tosin johtua myös siitä, että kävin hakemassa vekottimen ensin keittiöstä? No, seuraillaan aihetta.

Edellinen mittarini irtisanoi yhteistyösopparinsa jo kymmenkunta vuotta sitten ja sen jälkeen en ole näihin koskenut. Elävästi muistan miten se kalorilaskuri muuttui orjuuttajaksi, mutta uskon olevani sen verran viisaampi nyt, ettei sellaista enää pääse käymään. Mutta nyt on meneillään vähän "tieteellisempi" projekti, johon tämä laskuri liittyy. Siitä lisää myöhemmin!

Kaupassa nauratti, kun koittivat myydä mulle jotain gps-viritintä tähän. Luulen, ettei se huomaisi kun siirryn parvekkeelta saunaan vaihtamaan välinettä.

Ei kommentteja: