Eveliina

torstaina, marraskuuta 8

Ulukomailla osa 5, WKC Coach Workshop

Lukkari: liikunta, maantiede, jatko-opinnot

Reissun toinen tarkoitus oli käydä hankkimassa valmennusoppia ja siitä tulikin yllättävä, raskas, pitkä ja todella upea ja hauska päivä. Meille tuli ihan yllätyksenä, että koulutuspuolen hoitaa lähinnä Ivan Denisov, eikä Valery Fedorenko kuten alunperin oli puhe. Ksenia Dedyukhina demosi meille tempausta, siinä nainen joka toden totta taitaa painonsiirron!

Tekis mieli kirjoittaa aiheesta vaikka mitä, mutta se vaatii vielä hippasen verran pureskelua. Varmasti tuonne tiski.fi -sivulle jotain kyllä jossain vaiheessa saadaan, sillä takataskussa on nyt runsain mitoin teoreettista tietoa siitä, miten se kuula optimaalisesti nousisi. Enää pitää vaan saada se sovitettua käytäntöön (ensin itselle, että sitä voi sitten taas helpommin siirtää eteenpäin omille valmennettaville).

Pala kakkua... (ja niin Mun Juttu!)


Reilun kahdeksan tunnin rypistyksen jäljiltä ilmeetkin on näköjään taas parhaimmillaan. Ehkä se johtuu osittain siitä, että mulle ei oikein meinannut löytyä kuulia vaan tuplajerkkejä ja rivejä tuli tehtyä 12+14 kg:lla...

Tämä valmennuspaperi on mulle toki vasta ensimmäinen, sillä kunhan saamme Suomeen omaa koulutusta niin haluan kyllä osallistua siihenkin ja mitä todennäköisimmin johonkin muuhunkin vielä. Ei se silti haittaa, että se on maailman parhailta saatu, nimittäin ID on kyllä opettajanakin ihan huikea. Monta kertaa joku tekniikkademo muistutti enemmän tai chi'a kuin nostamista.

Oli kyllä jokaisen istutun kilometrin arvoinen keikka!

Ei kommentteja: