Eveliina

maanantaina, lokakuuta 22

Leiri

Lukkari: liikunta

Suomen kahvakuula ry:n ensimmäinen(?) päiväleiri pidettiin sunnuntaina Tampereella Ratinassa. Oishan tuonne mahtunut enemmänkin porukkaa, mutta meillä jotka siellä olimme oli kyllä vallan mukavaa myös keskenämme (ihan kaikki ei näköjään ole edes kuvassa). Ohjelmassa oli kuulatekniikkaa Sipilän Antzupin johdolla ja perään reippaat pilatekset.


Treenien päälle kokoustettiin ja meitsi nyt sitten jatkaa edelleen seuran hommia. Mikä tarkoittaa ainakin sitä, että Kuulasauna senkun porskuttaa ja tämä otetaan ens vuonna uusiksi. (Ehkä jopa kahdesti tai enemmänkin...)

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hienoa, että järjestitte tuollaisen päivän. Kiitos siitä sinulle ja muille seuran aktiiveille!

Selitykset on turhia, ne ei muuta asiaa. Silti on pakko todeta, että oisi ollut kiva tulla. Matkan ja muun elämän vuoksi se sitten jäi. Matka on suhteellinen, mutta on se 5-8h/suunta junassa aika paljon. Sitä aina välillä joutuu tekemään valintoja.

Toivottavasti tällaisia tulee lisää. Sitten voisi tehdä myös toisenlaisia valintoja. :)

Eveliina kirjoitti...

Vakaa aikomus on levittää hommaa keskeltä Suomea kohti laitoja. Jos vaikka saatais pikkuhiljaa sitten välimatkoja lyhenenttyä itse kultakin! Paljon on tapahtunut vuodessa ja paljon aiotaan saada tapahtumaan myös seuraavassa :D