Eveliina

sunnuntaina, syyskuuta 30

Ecobeauty

Lukkari: kemia, matematiikka

Systeri toimitti mulle uuden naamarasvan, Oriflamen uutta luomua Ecobeauty-sarjaa. Noin viikon käytön jälkeen sanoisin, että hyvää on. Tuoksukin on epä-oriflamemaiseen tapaan hyvin mieto.

Normaalihintaisena tämä on musta kallis, mutta eiköhän näitä taas tarjouksistakin saa. Itse maksoin alle parikymppiä, joka oli laatuun nähden ihan ookoo.

5 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Minulta suositus tuolle tuotesarjalle. Atoopikko kiittää!

Ninni kirjoitti...

Periaatteessa olen skeptinen kun siinä lukee Oriflame.

Anonyymi kirjoitti...

mä olen käyttänyt viime vuosina erilaisia oriflame tuotteita ja suurin osa on ollut hyviä. Terkkuja vaan Ninnillekin t.Kata

Ninni kirjoitti...

Kyllä mä uskon Kata. Erityisesti tässä tapauksessa kun siinä näyttää olevan kaikki merkit paikoillaan ja luomu on kuitenkin luomu.

(ps mä en näe koskaan noita "todista ettet ole robotti", en missään bloggerin blogissa ja joudun usein kokeilemaan useampaa että ne näkyy. Ne on ihan himpskatin pienellä.)

Eveliina kirjoitti...

Mä olen tuolta sarjasta löytänyt paljon hyviä juttuja ja paljon niitä joista oisin halunnut pitää, mutta kun se haju.

Jalkojen hoitotuotteet esmes on aina olleet tosi hyviä (ja tällä tahdilla ne riittää ikuisuuden... nimim. huono asiakas), ja niitä jalkarasvoja oon muuten välillä läästinyt käsiinkin :D

Ninni mä otin välillä pois ton tunnistushärdellin ja sain saman tien sellasen spämmioksennuksen, että alkoi oikein hirvittää. Nuo on kyllä ärsyttäviä, se on totta!