Eveliina

sunnuntaina, huhtikuuta 1

Pakkailua

Lukkari: maantiede

Eipä voi pakkaaminen enää helpommaksi mennä, jos ihmisellä on lempimekko, jossa (jos kelit sallii) tulee kuitenkin viettäneeksi suurimman osan lomastaan. Lisäksi mukaan lähtee luonnollisesti lempipaita, lempikengät ja lempikäsilaukku. Ainoastaan farkkushortsien valinnassa oli vähän vaikeuksia kun mulla on poikkeuksellisesti monet sellaiset joissa viihdyn ja jotka sopii jalkaan.


Tällä kertaa myös lempiharrastus lähtee mukaan. Vihreä pussi on täynnä treenivaatetta, joka lisää siis huomattavasti mun normaalia matkatavaramäärää. Nostokengät heitän Puolison matkalaukkuun etteivät murjoudu vahingossa pilalle tuon murkulan kanssa.


Tulin taas kuitenkin pakanneeksi kaikenlaista ylimääräistä, itseni tuntien nimittäin vähintään 30% vaatteista tulee käyttämättöminä takaisin. Ja lisäksi siis "henkilö, joka ei sylje ostoskoriin" matkustaa paikkaan, josta tarvittaessa löytyy kohtuuhintaista trikoovaatetta noin 20 metrin välein olevista kaupoista. (Poistinpa tuolta sitten yhden mekon ja pari paitaa...)

Vaan kisakuulia kohteesta ei löytynyt. Toivotaan, että reppu tulee perille kutakuinkin samassa aikataulussa meidän kanssa.

Lähtö aikaistui melkein vuorokaudella, sillä meidän varaama reitti yhdellä pysähdyksellä Chicagon kautta Nolaan on peruttu. Lähdemme siis jo tiistaina kohti Madridia josta jatketaan keskiviikkona aamupäivällä matkaa. Näillä näkymin siis näin, mutta mistä sitä vielä tietää...

Puolison laukkuun pakataan Scrabble, Backgammon eli Tavla ja pelikortit, mun pakaaseista puuttuu vielä nenänhuuhtelukannu, puhelimen laturi ja meikkipussi, sekä synttärilahja ystävälleni Marille joka tulee meitä moikkaamaan viikonloppuna. Tiedossa on siis hurjaa biletystä (tai jotain sinnepäin LOL...). Ihan mahtavaa!

Ei kommentteja: