Eveliina

maanantaina, tammikuuta 30

Hyvinkään salikisat ja omat enkat

Lukkari: liikunta

Kävin sunnuntaina taas Hyvinkäällä. Eka olin kertaamassa tuomarointiasioita nyt kun sääntökokoelma on kirjoitettu uusiksi ja sitten oli salikisat, jossa lajina oli biathlon ja kuulapainot ihan vapaat, eli mitään sarjoja (tai palkintoja) ei ollut. Sai myös suorittaa vaan toisen noston ja mä en osannutkaan etukäteen päättää mitä muuta tekisin kun kahden kuulan työnnön, vai tekisinkö mitään. Päädyin sitten roudaamaan mukana parin 12-kiloisia, yhden 12-kiloisen jolla on tarvittaessa mukavampi tempasta ja sitten vielä kympinkin, että jos sittenkin oisin tempassut sillä.

No, enpä tehnyt kympillä vaan vedin jonkinlaisen toisinnon siitä mun viimekesäisestä Rakveren keikasta ja kuinka ollakaan, sain kuin sainkin myös tempaustulosta kohennettua.

Jee!!

Olen sen kanssa vähän tuskaillut, että eikö se parane millään, ja vaikkei se nytkään ole kuin 170 eli 3 toistoa parempi kuin ennen, niin se on kuulkaas metrin verran eteenpäin vaikka nenälleen kaatuis!

2x 12 kg työntö puolestaan koheni reippaasti (39-> 56) mutta jäin vähän tavoitteesta (60). Se oli sinänsä ihan ymmärrettävää, kun mulla on tässä alla nyt monen viikon aika kova treeniputki eikä siinä ollut kun yksi lepopäivä alla -tää kun ei ollut mikään vakava kisa... Sitäpaitsi edellinen kosketus tohon tuplaan on marraskuun alusta ja kyllähän se 24 kg on aika raskas lasti kuitenkin. Se oli yllättävää, että multa loppui ensimmäisenä paukut jaloista. Ei silti parane valittaa, homma menee selvästi eteenpäin koko ajan!

Nyt ei olekaan mietittynä mitään seuraavaa kisapäivää tai tavoitetta vaan mennään tässä ihan fiiliksellä eteenpäin. Tosi hyvällä fiiliksellä siis!

Tässä Salosen Mikolta lainattu kuva koko porukasta:

Ei kommentteja: