Eveliina

tiistaina, joulukuuta 27

Joulupäivä

Lukkari: liikunta, yhteiskuntaoppi, hyppytunti

Pukki toi pari tuotantokautta Sons of Anarchya ja meillä kului tämän vuoden joulupäivä näppärästi siten, että aamulla herättiin, paisteltiin sydänpannussa munia ja katettiin reilu aamiainen, sitten katottiin joku jakso kriminaalien edesottamuksia (joo, on se aika viihdyttävää ja jösses että osaa olla ihana hymy tolla staralla!), otettiin sohvassa päikkärit, syötiin taas ja jatkettiin töllöilyä. Sitten mentiin elokuviin, josta jo kirjoittelinkin, jonka jälkeen palattiin sohvaan syömään... vai miten se nyt meni.

Enpä voi muuta sanoa, kuin että olipa ihana tapa viettää joulupäivää!
Nyt on akut ladattu niin hyvin, että jaksaa olla reipas loppuvuoden ja vaikka ens vuodenkin! Mulla on testinostopäivä uuden vuoden aattona. Ekaa kertaa en oo menossa tekemään täyttä aikaa vaan pelkästään kattoon mitä menee kun on paras mahdollinen seura ja kannustus (paitsi ettei mun tytöt taida ehtiä... no, toiseksi paras!)

Mun tytöistä puheen ollen, toivat mulle erittäin toivotun joulupallon:


Ne on ihania!
Ovat kuulemma oppineet multa paljon tämän syksyn aikana, mutta veikkaan, että mä olen oppinut vielä enemmän. Tältäkin naiselta oon oppinut valtavasti.

Pitäis varmaan itsekin naputella jonkinlainen vuositilinpäätös, sitä odotellessa...

Ei kommentteja: