Barcelona 2000 |
Me mentiin naimisiin noin 14 vuotta sitten. Jos vähennetään karkausvuodet, niin se päivä olisi ollut jo, mutta virallisesti se on vasta maanantai 21.7.
No, lauantaina käytiin kuitenkin syömässä. Paikka oli Postres, ja jos pitäisi verrata sitä parin vuoden takaiseen reissuun Luomo-ravintolaan, niin valitettavasti tämä ei kyllä pärjää siinä skabassa kovin hyvin.
Ruoka oli kaunista ja hyvää (ja viinit), ei siinä mitään.
Mutta sellainen WOW-fiilis jäi kokematta.
Hinta-laatusuhde ei oikein ollut tässä paikassa siis kohillaan.
Mutta sellainen WOW-fiilis jäi kokematta.
Hinta-laatusuhde ei oikein ollut tässä paikassa siis kohillaan.
Useampi ruokalaji kuitenkin meni, sekä alkuun lasi biodynaamista Cavaa.
"Varhaisperunaa ja kantarellia" sekä taas majoneesia. Ja tillivoita.
Samalla Rieslingillä mentiin tämä kierros. |
"Turskaa ja anjovisperunaa", jossa anjovis ei maistunut lainkaan. Ja majoneesia.
Annoksen paras osuus oli noi herneet. Ynnä hapokas ranskalainen Chablis |
"Waguy-härkää, broccolia ja varhaiskaalia"
viininä ranskalainen Tautovel Grenache. Yleensä musta kala tuppaa olemaan pareempaa kuin lihat, mutta tämä oli poikkeus! Annoksessa ei ollut parsakaalia vaan kukkakaalipyre, joka oli hyvää. Tuo liha on siis yyberkallista japanilaista marmorilihaa, vähän kuin kobe. |
Pistin päälle tämän itse ommellun mekon. Tossut on viime kesän reissusta ostetut Melissat ja laukku muistaakseni tuotiin Prahasta interrail-tuliaisena vuonna 1990 (perintöjä) |
Otetaanpa päivän soundtrack vielä:
4 kommenttia:
Sitähän se on, rakkautta rakkautta vain <3
Niinhän se on.
Tuo varhaisperuna ja kanttarellit toi kyllä veden kielelle! :)
Kyllähän tuo hyvää oli :)
Lähetä kommentti