Eveliina

perjantaina, lokakuuta 7

Paluu perusasioiden äärelle

Lukkari: taito- ja taideaineet

Sain sentään tällekin viikolle yhden siistin vaatekertakuvan. Jes!
Älkää häiriintykö rikkinäisestä pahvilaatikosta vaan kiinnittäkään mieluummin huomionne vaikka vanhaan Rizzon kassiin, joka löytyi systerin luota. Olin unohtanut koko veskan olemassaolon, mutta sain sen tällä viikolla takaisin päivähoidosta. Ihan kiva, koska olen monta kertaa miettinyt, että oispa kiva kun ois yksi ruskeakin arkilaukku. (Paitsi ois mulla, systerin satulalaukku. Missäköhän se mahtaa olla?)


Palaan jatkuvasti myös (turvarievun lisäksi siis) noihin Fjällräven-turvahousuihin, jotka kelpaa hyvin lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Taskuineen ne on ihan parhaat pitkillä lentomatkoilla, ne sopivat sekä urheilemiseen, että töihin koska bleiska on keksitty. Ja onpas ne olleet mulla korkkareiden ja olkaintopin kanssa asustettuna myös iltariennoissa. Näissä ei pinta kulahda pesussa eivätkä nämä kerää koirankarvojakaan.


Nämä ottaisin siis ehdottomasti mukaan autiolle saarelle!
Hyvää viikonloppua kaikille! Ei tarvitse huolestua jos musta ei taas kuulu mitään pariin päivään. Ohjelmassa on nimittäin ainakin kakun leipomista, treeniä ja joukkueen tyttöjen tapaamista.

Ei kommentteja: