Eveliina

Kahvakuulavalmennus

Kuva Elvi Rista/ Evita
Aloitin nostamisen talvella 2011 ja laji vei minut mennessään heti. Monipuolisen liikuntataustani ansiosta pääsin siihen sisään jopa poikkeuksellisen nopeasti.

Nostaminen on loogista ja palkitsevaa: kun perusasiat on opittu, ei tule enää mitään poikkeuksen poikkeuksen poikkeusta, joka muuttaa kaiken. Tekniikka on ja pysyy samana ja rauta, päivät eroavat toisistaan ja rasitus muuttuu. Jos treeni lakkaa tarjoamasta fyysistä ja henkistä haastetta, kehitys pysähtyy.

Olen hyvin tekninen nostaja muun muassa siksi, että valmista voimapohjaa ei ollut. Sitä rakennetaan pikkuhiljaa toisto kerrallaan. Samaan teknisyyteen pyrin valmennettavieni kanssa, sillä varma tekniikka on pohja joka kantaa pitkälle. Sen lisäksi tarvitaan vain kärsivällisyyttä ja tahtoa.

Perusoppini olen saanut Kukka Laaksolta, joka valmensi minua suurimman osan viime vuodesta. Tämän vuoden alusta minua on  luotsannut lajin kiistaton kärkinimi Catherine Imes.
(Täältä voit lukea, millaisia neuvoja hän puolestaan antaa valmentajan valinnasta.)

Olen myös kilpaillut MM-tasoa myöten ja voittanut yhden MM- ja kolme SM-kultaa, sekä valmentanut yhden SM-hopeanaisen (eikä pari muutakaan mun tyttöä kauas mitalista jääneet).

Edellytän valmennettaviltani aitoa tahtoa sitoutua harjoitteluun, olipa tavoite asetettu kisoihin, kunnonkohotukseen tai vaikka peilikuvan muuttumiseen. En halua tuhlata heidän aikaansa, enkä myöskään omaani. Haluan heidän saavan mitattavia tuloksia aikaan, sillä tiedän kokemuksesta millaisen positiivisen kierteen ne synnyttävät.

Jos haluat lisätietoja räätälöidystä valmennuksesta, täytä tämä lomake.
(Paluumeili tulee päivän viiveellä.)

Pidän myös peruskursseja ja treenisessioita yksittäisille henkilöille ja pienryhmille (6-10 henkeä). Kysy lisää sähköpostitse: eveliina (ät) tiski.fi