Eveliina

maanantaina, huhtikuuta 20

Viikonloppu kuvina

Lukkari: taito- ja taideaineet, matematiikka, musiikki, ruokatunti

Tulipahan taas perjantaina vuosi täyteen edellisestä synttäripäivästä. Sen kunniaksi otettiin pienet espanjalaiset mansikat K-kaupasta. Kolmannes meni suoraan biojätteeseen, mutta onneksi kupliva kastike oli erinomaista.Lauantaina lähdettiin ulkoilemaan, mentiin Helsinkiin Storyvilleen syömään ja kuunteleen jazzia.Ruoka oli ihan jees, toki tämän verran on kyllä leuhkittava: puoliso tuumasi mulle, että kyllä se vaan on niin että on mentävä fine dining -paikkaan jos tahtoo ravintolassa parempaa kuin kotona.

AYE!

Menussa oli olevinaan Louisiana-vaikutteita, mutta kovin varovasti. Ainakaan minä en niitä maistanut sieltä.

Onneksi jälkkäri creme brule oli erinomaista, eikä sellaista meillä kotona saa ikinä! Silti Puoliso otti mutakakkua, jota taas teen aina kun yhtään mitään leivon...Bändin nimi Second Line Jazz Band viittasi hautajaiskulkueisiin, mutta musiikki oli kyllä aikalailla laidasta laitaan, Bob Dylanista jazzin klassikoihin. Kuunneltiin 2 settiä ja sen jälkeen tultiin kotiin.
Kiva oli ilta!

Värkkäsin tukkaakin ekaa kertaa itse sitten näiden häiden. Hirvee homma vaikken muuta tehnyt kuin suoristin! Keksin leikellä siitä perjantai-iltana vähän latvahapsuja lyhyemmiksi (no en mä kun muutaman sentin kuivia latvoja) ja koitin ottaa kuvaa myös päivänvalossa, muttei meinaa kädet riittää. Tuo ohimoraita on kutakuinkin oikeen värinen tässä kuvassa vaikka paita ei? Iltalookkia mekkoineen ei taaskaan saatu kuvaan kunnon valaistuksessa...


Tanttu (DVF) on siis NYC-matkan hankintoja ja oikeestaan hellemekko, mutta meni se näinkin saappaiden kanssa. Myös tuo pikkulaukku on samalta reissulta (Coach). En oikein tiedä onko se lompakko vai laukku, kun siinä on kuitenkin vaan 2 korttitaskua sisällä eikä mitään muuta. Oon käyttänyt lompakkona, kun sisään mahtuu hyvin kolikkokukkaro. Kun lähtee ulos niin voi vaihtaa sen tilalle puhelimen.Tässä ollaan tulossa äänestämästä sunnuntaina. Huppari on mun tämän vuoden toistaiseksi ainoa vaatehankinta. Näin sieluni silmin semmosen ferrarinpunaisen pään läpi vedettävän, mutta kaupoissa ei ollut kuin tämä (Stadium). Tykkään ihan valtavasti ja vetskakin on just hyvä juttu!


Semmosta näin keväällä 2015.


Ei kommentteja: