Eveliina

keskiviikkona, huhtikuuta 16

Lisää sisustusta: Decorita

Lukkari: jatko-opinnot

Kun nainen on tyytymätön johonkin asiaan elämässään, hän yleensä leikkaa hiukset. Tai no, mulla sitä on ainakin tapahtunut monta kertaa. Helppo ja nopea tapa tehdä konkreettisia muutoksia. Toinen on sisustaminen: mieli raikastuu kun tekee ympäristöstä viihtyisämmän ja kauniimman. 

Eilen tein meille kotiin löydön Decorita-nimisestä liikkeestä joka sijaitsee Liila-kauppakeskuksessa Espoon Martinsillassa.

Kyseinen kauppakeskus on ollut aika ankea 70-lukulainen ostaribunkkeri, mutta olen ollut siellä vuosia vakioasiakas, koska siellä on Lidl. Sinne olin nytkin suunnistamassa kun huomasin, että tämä Decorita onkin vielä auki (kello oli aika paljon). Samalla hiffasin, että kyseinen betonikolossi onkin käynyt läpi aikamuisen muodonmuutoksen ja on suorastaan kiva sisältä ja myös ulkoa. Kannattaa käydä itse katsastamassa, varsinkin jos on sisustukseen liittyviä tarpeita. Saman katon alla on monta muutakin liikettä!  

Näette joku toinen päivä mitä tuolta tarttui matkaan (täytyy saada ne ensin paikalleen). Sitä odotellessa pikainen katsaus liikkeen valikoimiin:Nettisivut löytyvät osoitteesta www.sisustusdecorita.fi
ja koko kauppakeskuksen valikoima www.liila.fi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olenko tartuttanut suhun sisustuskirpun;)sys

Eveliina kirjoitti...

Juu, olet :D