Eveliina

sunnuntaina, huhtikuuta 27

Kiitos Hollyanna!

Lukkari: matematiikka, jatko-opinnot

Antakaa anteeksi jos tuntuu siltä, että mun blogini alkaa muistuttaa sisustusliikkeiden mainoskanavaa. En vaan ole ennen edes tiennyt, että jopa täällä Espoossakin on niitä näin runsaasti ja kaikissa niissä on jotain hirmu kivaa, käytännöllistä tai nättiä.

Tästä Hollyannasta olin kyllä kuullut joskus ystävältäni Teealta, muttei ollut koskaan tullut poikettua, vaikka kahdesti vuodessa pyörähdän naapurissa vaihtamassa renkaita. Tällä kertaa hipsin sisälle saakka ja (muun muassa) tällaisia juttuja siellä oli:

Shoes are optional... my kinda place!
Broste-kynttilöitä
Käsittämättömän nättejä [kala:sfår:m]-pullavuokia
Maison Belle -sarjan puhdistusaineita
Tämä oli huippu: munapekoniaamianen siististi mikrossa yhdessä purkissa
Avocadon ystävän paras kaveri: tiivis boksi sille toiselle puolikkaalle

Monenlaista lahjatavaraksikin sopivaa hauskaa ja sievää pikkujuttua siis, sekä myös iso osasto erilaisia askartelujuttuja. (Päivän sana on näköjään taas "juttu"...)

Itse löysin yhden meille aivan täydellisen purnukan, nimittäin puoliksi syödylle sipulille tarkoitetun kuvun tuota Joie-sarjaa. Meidän perheessä löytyy välillä kolmekin tällaista sipulinpuolikasta erilaisista pusseista siinä vaiheessa kun niitä ei voi oikeastaan käyttää enää mihinkään. Tämän jälkeen ei sitä ongelmaa ole!

Toki tähän voi säilöä myös vaikka sitruunan tai sen avocadonkin. Kansi napsahtaa tiukasti kiinni ja estää hajujen ja makujen tarttumisen muihin ruokiin samassa jääkaapissa, siitä näkee sisällön yhdellä silmäyksellä, eikä purkki ei muotonsa ansiosta hautaudu mihinkään jääkaapin uumeniin.

Minä tykkään!


Hollyannan Facebook-sivulta löytyy mm. sijainti- ja aukioloaikatiedot. Myös postituslistalle voi liittyä, jolloin saa kutsuja spesiaali-iltoihin joissa kuulemma ainakin syödään kakkua...

Käykääpä katsastamassa kun tällä suunnalla liikutte!

Ei kommentteja: