Eveliina

tiistaina, huhtikuuta 12

Kaikkea sitä. Sun tätä.

Lukkari: taito- ja taideaineet, matematiikka, terveystieto, uskonto ja et, ruokatunti, jatko-opinnot

Olen tehnyt keväthankintoja: housut Lindex Holly & Whyte, samasta paikasta T-paita, neuletakki Stokkan Global (merinovillaa), kassi Caffi - siinä lukee "Coffee is my driver"...  

Vanhat 24H-lautasemme alkoivat näyttää kovin kulahtaneilta ja päätimme, että niitä voisi laittaa vaihtoon. Nämä "ei se nyt oo niin justiinsa" Kivi-lautaset löytyivät Pentikiltä ja ovat riittävän syvät sekä pasta/salaattilautasiksi, että ihan perus-matalina. Luulen, että saatamme investoida vielä siihen pienempään kokoon, ainakin jokusen voisi niitä hankkia.  

Ompussa oli tarjouskamppispäivät joista nappasin itselleni uudet reiskat. Mun vanhat, sinänsä hyvät aurinkolasini on hommattu Biarritzizta 2010 ja onhan niissä naarmuja vaikka muille jakaa, että ei tätä vaikee ollut itselleen perustella.
Se mitä tästä kuvasta EI näe on jazz, joka pauhaa taustalla. Autossa on ihan kohtuullinen äänentoisto ja erittäin tarkkaan harkittu levykokoelma: pari Foo Fightersia, Hoedownia, Justin Timberlaken levy sekä nyt myös RTBBJS:n molemmat levyt
Tän tyypin avustuksella olen opetellut kamerani parempaa käyttöä. 
Tässä ollaan aprillipäivänä kavereilla koeajamassa heidän uutta ruokapöytäänsä ja avaamassa grillikautta.
Tämä herkku puolestaan on myynnissä Ompun Cittarissa: dry aged -pihviliha on mureampaa ja paljon maukkaampaa kuin tavallinen. Kaverina kukkakaali-kookospyre. 

Ei kommentteja: