Eveliina

perjantaina, helmikuuta 1

Työmaa

Lukkari: jatko-opinnot

Tästä on tulossa vähän tämmönen mainosblogi, pahoittelen! Tämä seuraava puffi on tosin nyt se meikäläisen työmaa, eli järkkäilen tuommosta 3-päiväistä seminaaria joka tavallaan yhdistää työt ja harrastukset.

Ettei voi oikeestaan sanoa, että työ haittaa harrastuksia. Mitä nyt osuu samalle viikonlopulle EM-kisojen kanssa, joten ne nyt jää multa tänä vuonna väliin.


Semmosta sattuu. Ja tuleehan noita uusia.

Mutta siis siitä seminaarista: ensimmäiset puhujat päästiin julkistamaan tänään ja ens viikolla on luvassa lisää. Siitä se sitten lähtee rullaamaan.

Tässä on nyt ollut ohessa muutakin pikkupuuhaa, kuten tuo kisajuttu jonka julkaisin eilen. Lisäksi olen tietty treenannut ynnä muuta. Hyvin sujuu reenit! Viime viikonloppuna oltiin porukalla yhden tosi nimekkään mestarin ja valmentajan opissa ja nyt olen koittanut pistää oppeja käytäntöön. Voisin tietty kirjoitella aiheesta ihan jotain oikeetakin juttua kunhan keksin jostain aikaa. Ehkä tässä viikonloppuna ehtis, vaikka käyn kyllä lauantaina katsomassa miten mun tallista Heli nostaa Hyvinkäällä.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Eveliina kirjoitti...

Oispa kyllä kiva!!