Eveliina

lauantaina, marraskuuta 17

Tätä emme olisi ikinä uskoneet

Lukkari: kielet

Jos joku ois mulle sanonut vielä vaikka pari vuotta sitten, että alan opiskella venäjää niin oisin sanonut, ettei enää pahemmin väärässä voi olla, sen verran negatiivinen suhtautuminen mulla on ollut kutakuinkin koko kansakuntaan. (Karjalaisilla sukujuurilla on siis vähintään jonniiverran asian kanssa tekemistä...)

Noh. Käänsin sitten takkini.

Mutta hei, kun saa motivaation kuntoon niin loppu on helppoa. Pätee muuten kaikessa, esim. röökinpoltto loppui vuonna 2002 kuin seinään.

PS. Vuonna 1986 olen loihennut lausumaan myös legendaarisen "Helsinkiin mulla ei oo mitään mielenkiintoa ja johonkin Espooseen en aikakaan muuttais ikinä..." Että sattuuhan näitä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä lopetin kans tupakin polton 30 vuoden silloin tällöin polttelun jälkeen kokonaan, viimeisen vuoden poltin ihan sääännöllisesti (aloittanut alle 10 vuotiaana), unissani olen joskus polttanut sen jälkeen :)
Venäjää aloin kans opiskella pari vuotta sitten, jota en olisi yli parikyt vuotta sitten uskonut.
Ja naimissa ollaan maanviljelijän kanssa vaikka vannoin nuorena etten ikinä...
Parempi olla vannomatta mitään.

Sanna kirjoitti...

Очень хорошо! Mä huomasin nyt tänä syksynä, ettei yläasteen ja lukion valinnaisvenäjä ole ollutkaan ihan hukkaan heittettyä aikaa. Olen ainoa, venäjän opettajan lisäksi meidän koulussa, joka osaa edes auttavasti venäjää. Ja sen vuoksi olen tehnyt jo useampiakin venäjän opettajan sijaisuuksia :P

Eveliina kirjoitti...

Auts, sulle Anonyymi :D (LOL)

Joo, Sanna, ties mitä kaikkea tästäkin vielä seuraa. Mielenkiinnolla odotan!