Eveliina

tiistaina, elokuuta 14

Päivitystä

Lukkari: kemia, terveystieto, jatko-opinnot

Se mun joku aika sitten iHerbistä tilaama hilseshampoo ei Puolisolle kelvannut sekään, mutta omaan shampooseeni (tämä) olen edelleen vaan yhtä tyytyväinen kuin ennenkin. Tähän mennessä on harva hippishampoo pessyt tukan sellaiseksi narskuvan puhtaaksi kuten minä haluan ja olen vissiin ennenkin maininnut, että tuo vaahtoaa myös likaisessa tukassa.

iHerb muuten tarjoaa uusille asiakkaille nyt kymmenen taalan alennusta yli neljänkympin ostoksesta tuolla mun koodilla VUL805. En tiedä onko siinä joku voimassaolorajoitus. Noista Giovanni-tuotteista summaa on kyllä hidas saada kasaan, mutta täydennykseksi suosittelen tätä D-vitamiinia. Yksi pilleri joka toinen arkiaamu niin paranee se kuuluisa vastustustustuskyky!

Kehutaas nyt vielä tämä saippuakin, joka on halpa kuin... öh, saippua. Myös muuten Nubian Heritage -merkiltä löytyy tosi kehuttuja palasaippuoita.


Ei kommentteja: